top of page

El nostre manifest.

Estem finsalswebs d’haver de ser ric per poder tenir una pàgina web com déu mana. D'entrar a webs que funcionen com el cul. De veure webs amb un disseny que sembla fet amb el paint. De webs que no xuten. D'haver d'esperar mil anys per tenir-la acabada. De veure imatges més pixelades que els testimonis anònims de “Equipo de investigación”. De no entendre què cony és un hosting o un domini. Que si els css, els java script, el SEO o la mare que ho va parir tot.

Gent, estem finsalswebs de tot això i de molt més! En fi,  ja que estem finsalswebs de tot, almenys tinguem una pàgina web ben parida.

Fundador i dissenyador UX/UI 

Ferran Esturgó

Amb més de 13 anys d'experiènca en agència de Branding. Sóc llicenciat en disseny gràfic i producció editorial amb especialització en estratègia i significat de marca (màster UPF) i de marketing digital i e-commerce (post grau UB). Actualment sóc CXO a B—BRUCE, CMO a Sassorba Ous ecològics i fundador d'aquesta iniciativa.

LINKEDIN

D' on surt

això?

finsalswebs neix amb la missió que tothom pugui tenir una web digne. Aquest projecte està pensat per les petites i mitjanes empreses o petits negocis locals que necessiten estar a l'altura de les grans empreses que han irromput en els nostres sectors a sac i ens han guanyant terreny amb grans inversions de comunicació i amb bones plataformes de venda online.


Nosaltres us oferim una web amb un bon funcionament, professional i adaptada a tots els dispositius, amb un preu just, amb uns temps d'entrega raonables i sobretot, amb un bon disseny com a valor principal de tot allò que fem. 

Fundadora i comunicació digital

Queren Guardia

Amb més de 7 anys d'experiència en l'organització d'eseveniments i en la comunicació digital. Estic especialitzada en social media management i en tot el relacionat amb el màrqueting digital. Actualment porto el departament de social media al Mas Sant Lleí, sóc CCO a Sassorba Ous ecològics i fundadora d'aquesta iniciativa.

LINKEDIN

Conèix-nos

bottom of page